Litt om oss

Velt er den første norske partneren til Freshworks og tilbyr digitale og skybaserte løsninger som hjelper våre kunder med å skape god arbeidsflyt og gode kundeopplevelser. 

Enkelt

Våre løsninger er enkle å sette opp, implementere og bruke. De skal være intuitive og skybaserte samtidig som de skal forenkle din hverdag og øke din produktivitet.

Sømløst

Uansett om du velger en eller flere av våre løsninger, kanskje i kombinasjon med eksterne, kan alle våre løsninger enkelt integreres og vi hjelper deg gjerne med dette.

Oppfølging

Vi skal være like dynamiske som våre kunder og dine behov kan endre seg over tid. Derfor mener vi god kundeoppfølging også er viktig for at du skal bli fornøyd. 

Bedriftsløsninger kan fort være uoversiktlig, dyrt, vanskelig å installere og frustrerende å bruke. Utallige timer blir kastet bort på å prøve å tilpasse disse løsningene og de krever ofte dyre, profesjonelle tjenester for å få alt til å fungere. Til slutt blir løsningen så kompleks at virksomheten må ha heltidsansatte som må ha full kjennskap til programvaren.

Freshworks er en plattform med en totalpakke av bedriftsløsninger som er intuitive, smarte og skybaserte. De er enkle å bruke, rimelige og krever lite tilpasning. Alle løsninger kan enkelt og sømløst integreres med hverandre, i tillegg til andre løsninger som kundene våre skulle ha. Du slipper å kjøpe dyre løsninger som regelmessig krever teknisk support og er bundet til i lang tid.

Møt våre kunder

Over 100 000 fornøyde kunder

Små og store bedrifter rundt om i hele verden bruker Freshworks’ verktøy for å jobbe enklere, smartere og mer effektivt.

Få en sømløs og enkel hverdag

Sømløst.Enkelt.